Language: English

Mięso i sery

Mięso i wędliny

Mięso i wędliny od sprawdzonych dostawców

Mięsa i wędliny w Delikatesach Smaku u Jacka to wybór wyselekcjonowanych masarni i sklepów rzeźniczych, dla których smak i jakość mają znaczenie. Mięsa przygotowywane są z prawdziwą pasją i zaangażowaniem, a smak jest oparty na tradycyjnych technikach gotowania. 

Galeria Smaku u Jacka – wysokiej jakości sery, wędliny i mięso

Wybrane mięso i wędliny

Chorizo cular de la sierra

Hiszpańska kiełbasa chorizo wykonana jest z grubo posiekanego mięsa wieprzowego i tłuszczu wieprzowego, przyprawiona wędzoną papryką i solą.

Bresola

Bresaola to typowa (pochodząca Lombardii w północnym regionie Włoch), długo dojrzewająca wędlina z mięsa wołowego.

Mortadella al Tartufo

Mortadella z truflami letnimi od włoskiego producenta Villani z Bolonii, wytwarzane zgodnie ze specyfikacją Konsorcjum Bologna Mortadella.

Prosciutto crudo san daniele Del duca

Szynka dojrzewająca San Daniele DOP to jeden z flagowych produktów włoskiej kuchni charakteryzujący się doskonałym smakiem i aromatem.

Chorizo pieprz / paprika kg

tradycyjna kiełbasa hiszpańska robiona z wieprzowiny przyprawianej wędzoną papryką lub pieprzem

Sery

Sery Francuskie, szwajcarskie i włoskie

Sery kozie, owcze, krowie lub mieszane, żółte i pleśniowe, twarde i miękkie, polskie, holenderskie i francuskie. Szeroki wybór serów i produktów mlecznych to gwarancja dostawy ulubionych, zdrowych i przepysznych produktów.

Galeria Smaku u Jacka – wysokiej jakości sery

Pieczywo

Warzywa

Mięso i sery

Wybrane Sery

Chevrette

Półtwardy ser holenderski produkowany z pasteryzowanego mleka koziego

Provolone Dolce

Pochodzący z południowego regionu Kampanii (obecnie produkowany w Piemoncie, Lombardii i Veneto) ser z mleka krowiego.

Roquefort Papillon black label

Szlachetny, całkowicie naturalny ser z mleka owczego z regionu auvergne we francji. 

Kobierzyńska 165, 30-382 Kraków

602 173 437
info@galeria-smaku.pl