Mięsa i wędliny w Delikatesach Smaku u Jacka to wybór wyselekcjonowanych masarni i sklepów rzeźniczych, dla których smak i jakość mają znaczenie. Mięsa przygotowywane są z prawdziwą pasją i zaangażowaniem, a smak jest oparty na tradycyjnych technikach gotowania.
Hiszpańska kiełbasa chorizo wykonana jest z grubo posiekanego mięsa wieprzowego i tłuszczu wieprzowego, przyprawiona wędzoną papryką i solą.
Bresaola to typowa (pochodząca Lombardii w północnym regionie Włoch), długo dojrzewająca wędlina z mięsa wołowego.
Mortadella z truflami letnimi od włoskiego producenta Villani z Bolonii, wytwarzane zgodnie ze specyfikacją Konsorcjum Bologna Mortadella.
Szynka dojrzewająca San Daniele DOP to jeden z flagowych produktów włoskiej kuchni charakteryzujący się doskonałym smakiem i aromatem.
tradycyjna kiełbasa hiszpańska robiona z wieprzowiny przyprawianej wędzoną papryką lub pieprzem
Sery kozie, owcze, krowie lub mieszane, żółte i pleśniowe, twarde i miękkie, polskie, holenderskie i francuskie. Szeroki wybór serów i produktów mlecznych to gwarancja dostawy ulubionych, zdrowych i przepysznych produktów.
Galeria Smaku u Jacka » Mięso i sery
Półtwardy ser holenderski produkowany z pasteryzowanego mleka koziego
Pochodzący z południowego regionu Kampanii (obecnie produkowany w Piemoncie, Lombardii i Veneto) ser z mleka krowiego.
Szlachetny, całkowicie naturalny ser z mleka owczego z regionu auvergne we francji.